Skinnmöbelhuset Trend Design, Löddeköpinge

Skinnmöbelhuset Trend Design
Varuvägen 2, Handelsplats Center Syd, Mittemot Willys
246 42 Löddeköpinge
Skåne
Telefon:
046-71 14 14
uppdaterad mer än 6 månader sedan

Detaljerade näringsliv informationer

Momsnr.
556893-6586
SIC
47591 - Specialiserad butikshandel med möbler för hemmet

Profil

Vi är ett personligt företag i Löddeköpinge som kan hjälpa dig att hitta precis det du söker inom stoppmöbler. Vi har något som passar alla. Vill du ha en högryggad soffa? En byggbar och flexibel soffa i bättre kvalitet? En riktigt fräck modell? Vi har det! Vi har även många fåtöljer att välja mellan, samt tillbehör såsom soffbord, mattor mm. Din expert på soffor och fåtöljer i både skinn och tyg. Hjärtligt välkomna!


Detaljerad beskrivning
Skinnmöbelhuset Trend Design startades upp 1990 och har varit ledande på skinnsoffor från första början. Idag erbjuder vi såklart tyg också. Vi är din expert på soffor och fåtöljer i både skinn och tyg. Sedan augusti 2012 ligger vi på Handelsplats Center Syd i Löddeköpinge i ny fräsch lokal.

För oss är det viktigt att para ihop rätt möbel med rätt kund, oavsett vad du som kund har för krav. Därför jobbar vi bara med bra leverantörer och många av våra produkter har stora variationsmöjligheter.

Oavsett om du gillar raka-, bulliga-, funktionella-, hörn-, modul-, bädd-, recliner-, låga-, höga-, vanliga- och lite exlusivare soffor, så kan du hitta det här hos oss. Vi är ett litet företag och kundservice är något vi värderar högt. Vi vill att du ska känna dig trygg i ditt val av soffa. Utnyttja vår kunskap och låt oss vägleda dig i ditt beslut om vilken sittmöbel som bäst motsvarar dina förväntningar.

Välkomna till Skånes största urval av skinngrupper i Löddeköpinge (Skåne).
Nyckelord:
Möbler, Kvalitet, Stolar, Skåne, Soffa, Soffgrupper, Möbeldesign, Skinnsoffor, Hörnsoffor, Skinnmöbler, Möbelvård, Kvalité, Skinnfåtöljer, Divan, Lädervård, Ställbara Fåtöljer, Textilvård, Löddeköpinge, Skinnstolar, Hörnsoffa, Skinnsoffa, Elmo, Göinge, Schäslonger, Elano, Italsofa, Leathermaster, Natuzzi, Chaiselounge, Editions, Editions By Natuzzi, Natuzzi Editions, Navinzi, Sitbest, Öppet Avslut
Talade språk
Svenska, English,
Skinnmöbelhuset Trend Design
Lägga till bilder

Bedömningar

Bli den första att skriva en recension för Skinnmöbelhuset Trend Design!

Dela erfarenheter!

Facebook

Liknande företag i närheten

 1. PRODUKTVÄGEN 8
  246 43  Löddeköpinge
 2. GROSSISTVÄGEN 1
  246 42  Löddeköpinge
 3. Handelsvägen 13
  246 42  Löddeköpinge
 4. HANDELSVÄGEN 13
  246 42  Löddeköpinge
 5. Eddavägen 8
  246 31  Löddeköpinge
 6. Kopparvägen 2
  246 36  Löddeköpinge
 7. Kartöversikt över liknande företag